Wijn & Evert Comm. V.

[email protected]   ++32 (0) 486 91 14 62 

Degustatiepakketten

Beste klanten

We geven jullie de keuze uit enkele degustatiepakketjes die we aan huis leveren. We houden rekening met "social distance"!

Proefpakketten van de herfstdegustatie: 
Herfstpakket 1: € 54 
6 flessen met 1 Cava Fuente de Alegria, 2 witte wijnen met de Italiaanse E'Got Trebbiano en Chardonnay en de Chileense Chardonnay reserva van Kidia, 3 rode wijnen met de Domaine de Pialentou Gaillac en Les Virtuoses Cahors beide uit Frankrijk en de Italiaanse Montepulciano d'Abruzzo van Faraone.
Herfstpakket 2: € 103   
6 flessen met 1 Champagne Bernard Remy Prestige brut, 2 witte wijnen met de Italiaanse  Trebbiano Santa Maria en de Californische Sauvignon Blanc van Dancing Bull, 3 rode wijnen met de Bourgogne Domaine du Prieuré Pinot Noir vieilles vignes en de Roussillon
Domaine Rety L'Insolente beide uit Frankrijk en de Oostenrijkse Pfaffl Zweigelt Reserve Burg.
Herfstpakket 1 + 2: actieprijs € 150

Basispakket (1): € 40,00-

6 flessen met 1 parelende huis Cava Flama d’Or, 2 witte wijnen met Zuid-Franse Sauvignon blanc en een Chileense Chardonnay, 1 Portugese rosé van Miguels en 2 rode wijnen, een Portugese Materia en een Zuid-Afrikaanse Goiya. 

 

Luxepakket (2): € 85,00- 

6 flessen met 1 Champagne Bernard Remy Prestige, 2 witte wijnen met een Bourgogne van Domaine du Prieuré en de Wien.1 van Pfaffl, 1 rosé Ines en 2 rode wijnen met de Zuid-Franse Domaine Réty Or en de Zuid-Afrikaanse Zonnebloem Lauréat.
 

Combinatie

Pakket 1 + 2: afgeronde prijs € 120,00-


Pakket 3: Porto Miguels € 30,00- per 3 flessen, keuze uit White, Rosé, Tawny!